Tarieven


Heleen Verdonk Counselling, Coaching & Poweryoga lessen

YogaHeleenVerdonk
CoachHeleenVerdonk


Investering en voorwaarden:


Intakegesprek 1 uur € 20,=De tijden zijn veranderd en dat vraagt ook van mij om op een nieuwe manier te denken over de vergoeding die betaald moet worden voor de gesprekken.

Het past bij mijn wens en missie om toegankelijk te blijven.

Zeker ook omdat nog veel verzekeraars counselling en coaching niet ( meer ) of maar ten dele vergoeden.


Ik vraag van particulieren een investering van 72,50 euro per uur en je mag van mij de gebruikelijke kwaliteit verwachten.

Voor mensen die de kosten vergoed krijgen door de werkgever of de kosten kunnen opnemen in eigen bedrijfsadministratie is het uurtarief 90,00


Per 1 juni 2020 is de praktijk weer bereikbaar:

COVID-19 Protocol zoalnag noodzakelijk.Je kunt jezelf de vraag stellen: wat kost het mij om rond te blijven draaien in kringetjes, vast te lopen in mijn relatie of werk, mij voortdurend onrustig of rot te voelen, niet tot mijn recht te komen, burn out te worden, etc.? Wanneer je daar een moment bij stilstaat is zo'n investering in een coachingstraject best de moeite waard!Met coaching of counselling ben je met een aantal gesprekken al weer een heel eind op pad.
06-41242147 of email


Algemene voorwaardenKvK: 24408468       
Coaching Vlaardingen,  Counselling Vlaardingen, Counseling Vlaardingen,Coach Vlaardingen,poweryoga vlaardingen, yoga studio vlaardingen, mindfulness vlaardingen persoonlijke groei vlaardingen, coaching Schiedam, coach Schiedam, counselling Schiedam, Counseling Schiedam, yoga schiedam, mindfulness based cognitieve therapie, mindfulness, ademtherapie, adembewustzijn, mindful yoga. yoga Vlaardingen


©Heleen Verdonk - Castricumhoeve 14 - 3137RN - Vlaardingen - 06-41242147 - KvK 24408468 - BTWid: NL002026007B70