Links


Heleen Verdonk Counselling, Coaching & Poweryoga lessen

YogaHeleenVerdonk
CoachHeleenVerdonk

Academie voor Counselling


GCoach


Vlaardingen 24 artikel Heleen Verdonk


Alle bedrijven in Vlaardingen: Heleen Verdonk


For You Magazine: pagina 19


Poweryoga  opleidingscentrumWat betreft de ( power ) yoga wil ik mijn dankbaarheid betuigen aan:


Erna Kraak


Voor alle warme, inspirerende en steeds weer vernieuwende lessen poweryoga en het vertrouwen van Erna om haar lessen in 2008 over te dragen aan mij.


Vincent Millarson en Tonnie Goes voor de opleiding: "De kunst van het begeleiden" waarin ik leerde hoe ik cursisten op respectvolle wijze en vanuit een zuivere intentie dieper in de houdingen kan brengen zonder woorden.


Baron Baptiste Power Yoga


Voor zijn inspirerende boek en prachtige workshop waarin ik uitgedaagd werd te oefenen op de grens van het moment. Baron: " Op de grens leer je jezelf kennen, blijf je onder je grens dan blijft alles hetzelfde, ga je over je grens dan doe je jezelf tekort en raak je geblesseerd."


Brian Kest Power Yoga


Voor zijn geweldige masterclasses poweryoga (' 04 en '09 ) waarin de nadruk lag op focus en liefdevolle aandacht voor jezelf en je lichaam tijdens de houdingen.


Arnold Abrahams Power Yoga


Voor zijn inspirerende, intensieve en unieke workshops betreft bandha's.


En na al die jaren dank ik natuurlijk ook al mijn cursisten en clienten waardoor ik mijzelf blijf ontwikkelen :-)©Heleen Verdonk - Castricumhoeve 14 - 3137RN - Vlaardingen - 06-41242147 - KvK 24408468 - BTWid: NL002026007B70