Lichaamswerk


Heleen Verdonk Counselling, Coaching & Poweryoga lessen

YogaHeleenVerdonk
CoachHeleenVerdonk


Lichaamswerk:


Emotioneel lichaamswerk is ontwikkeld door het Instituut Emotioneel lichaamswerk. Het is een samensmelting van diversen lichaamsgerichte methoden. Volgens Emotioneel lichaamswerk zetten verdrongen emoties zich vast in het lichaam in de vorm van spierspanningen. Deze spierspanningen worden bij Emotioneel lichaamswerk door middel van lichaamsgerichte oefeningen opgeroepen zodat ze weer gevoeld gaan worden met de bijbehorende verdrongen emoties. Hierna kunnen ze verwerkt en vervolgens losgelaten worden.


Emotioneel lichaamswerk geeft niet alleen ontspanning en een gevoel van lekker in je vel zitten. Je leert ook uiting te geven aan angsten, eerlijk te zijn over wat je voelt en het leven vorm te geven zoals je dat zelf wilt.


Het lichaam herbergt veel meer informatie dan je je bewust bent. Wanneer je contact kunt maken met je gevoel en wat er op dieper niveau speelt gaat er een wereld aan informatie voor je open waarmee je kunt werken.


Ademwerk:


Ademen is leven.• Ademwerk geeft herstel van de natuurlijke ademhaling waarbij je de volle inhoud van je longen gebruikt en geeft een betere stofwisseling doordat de interne organen door deze ademhalingstechniek worden gemasseerd.

• Goed ademhalen geeft ontlading van fysieke spanning en stress.

• Ademwerk geeft besef van innerlijke stilte en vrijheid.

• Ademwerk doorbreekt de identificatie met het denken, het denken heeft minder greep op je, er ontstaat rust en ruimte in je hoofd. Hierdoor ben je meer aanwezig in het Hier en Nu, heb je meer verbinding met je intuïtie en gevoel!

• Ademwerk verzacht je innerlijk verzet en oordeel tegen dat wat er is, het geeft acceptatie en aanvaarding van wie je bent.
Coaching Vlaardingen

©Heleen Verdonk - Castricumhoeve 14 - 3137RN - Vlaardingen - 06-41242147 - KvK 24408468 - BTWid: NL002026007B70